Kapalı görüşler başlıyor

Merkezi cezaevinde uzun süredir Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında durdurulan kapalı görüşler, 7 Haziran’da başlıyor. 

Kapalı görüşler başlıyor
04 Haziran 2021 Cuma 16:34

banner9

Merkezi Cezaevi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, mahkum, tutuklu ve çalışanların sağlığının korunması amacıyla durdurulan görüşler, vaka sayılarında düşüş yaşanması ve sağlık uzmanlarının görüşleri doğrultusunda alınan kararla 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yalnızca kapalı (telefonla) görüş şeklinde yapılabilecek.  
Covid-19 mücadelesi kapsamında,  mahkum hakları gözetilerek,  sağlık riski yaratmadan kapalı görüşlerin açılmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, kapalı görüşlerin nasıl yapılacağı şöyle belirtildi:
 “Kapalı görüş için gelen ziyaretçilerin girişte ateş ölçerle kontrolü yapılacaktır. Ziyaretçilerin cezaevinde bulundukları süre zarfında mesafe kurallarına uymaları zorunlu olacaktır. “Kapalı Görüş” ziyaretlerine en fazla 1 kişi (Mahkumun bir aile üyesi veya bir arkadaş olmak üzere) girebilecektir. Mahkum ve tutukluların 18 yaşına kadar olan kendi çocukları (2 Çocuğu)” 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.