Katil zanlısı 3 ayı aşmamak koşuluyla cezaevine gönderildi

Zehie Helin Reessur'un cinayet zanlısı Sefer Buğra Alltuntaş, 3 ayı  aşmamak koşuluyla cezaevine gönderildi.

Katil zanlısı 3 ayı aşmamak koşuluyla cezaevine gönderildi
03 Şubat 2023 Cuma 11:32

banner9

Zehie Helin Reessur'un cinayet zanlısı Sefer Buğra Alltuntaş, 3 ayı  aşmamak koşuluyla cezaevine gönderildi.

 

Yargıç Şevket Gazi, İskele Kaza Mahkemesi’nde huzuruna  çıkarılan zanlıyı, poliste tutuklu kalmasına gerek bulunmadığı ve tahkikatın devam ettiği gerekçeleriyle 90 günü aşmamak koşuluyla cezaevine gönderdi.

 

Soruşturma Subayı Müfettiş Muavini Erdim Kara mahkemede verdiği  ifadede, zanlının iki kez verdiği gönüllü ifadesinde olayları itiraf ettiğini,  pek çok emare toplandığını ve cep telefonlarının incelemeye alındığını anlattı. Kara, tahkikatın devam ettiğini, zanlının Poliste tutuklu bulundurmasına gerek kalmadığını belirtti ve cezaevine gönderilmesini talep etti.

 

Zanlının avukatı Yünsal İlhan da tahkikatın tamamlanmasi için zanlının cezaevine gönderilmesine itirazı olmadığını belirtti.

 

Yargış Gazi de tahkikatın devam ettiği ve  zanlının Poliste tutuklu kalmasına gerek görülmediğinden zanlıyı, 3 ayı geçmemek koşuluyla cezaevine gönderdi.

 

Katil zanlısı cinayetin işlendiği 25 Ocak'ta güneye geçmiş,  Güneyde tutuklanan zanlı KKTC polisine teslim edilmişti. Reessur İskele'de 25 Ocakta bir inşaatta ölü bulunmuştu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.