Kaza yapan araç alev aldı

Alayköy yolunda bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı; kazada biri bir buçuk yaşındaki bebek olmak üzere üç kişi yaralandı.

Kaza yapan araç alev aldı
11 Eylül 2021 Cumartesi 15:57

banner9

Çarpmanın etkisiyle alev alan araç ve civardaki 3 servi ağacı da yandı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, kaza saat 14.30’da oldu.

25 yaşındaki sürücü Sevim Aygüner FF 799 plakalı salon araçla Alayköy yolunda güney istikametinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağından çıkarak ağaca çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Sevim Aygüner ile araçta yolcu olarak bulunan Fidan Aygüner (K-54) ve Mahmut Efe Göçer (E-1,5) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çarpmanın etkisiyle alev alan araç tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, yangın sonucu 3 servi ağacı ve yol kenarındaki kutu otlar da yandı.

Yangın itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.