Meclis futbol takımı gençlerle maç yaptı

 Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençlerden kurulan takımla maç yaptı.

Meclis futbol takımı gençlerle maç yaptı
14 Mayıs 2023 Pazar 16:11

banner9

 Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençlerden kurulan takımla maç yaptı.

Cumhuriyet Meclisinden verilen bilgiye göre, Gönyeli Stadyumundaki maçı Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de takip etti.

Meclis takımında, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Maliye Bakanı Dursun Oğuz, UBP Milletvekili Ahmet Savaşan, CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay ile eski Milletvekillerinden Kadri Fellahoğlu da yer aldı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada organizasyonun çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, gençlere olan güveninin tam olduğunu kaydeden Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, bağımsızlığın önemine işaret ederek devlete her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Meclis Takımı kaptanı ve Meclis İdari, Mali, Teknik, Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu, her yıl 19 Mayıs’ta gençlerle buluştuklarını, bu anlamlı günün anısını her zaman yaşatmak istediklerini söyledi.

Gençler adına konuşan Fatma Müsbah ise böyle maçta yer almaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını

ülkenin geleceğini şekillendirirken sorumlulukların da farkında olduklarını ifade etti ve organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Gençlerden oluşan takım , Cumhuriyet Meclisi Futbol takımını 7-2 mağlup etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.